شرکت مایکروسافت حدود 15 سال پیش اقدام به معرف پلتفرمی نمود که تغییر اساسی در دنیای برنامه نویسی ایجاد کرد. تا آن زمان عموم برنامه های تحت وب و ویندوز ی به زبان C# و چارچوب دات نت صورت می پذیرفت و تقریباً تمامی برنامه نویسان از معماری سه لایه بهره می بردند. یعنی لایه کاربر ، لایه ی دیتابیس و لایه ی منطقی، که خود این معماری در حالت های پیچیده تا چندین لایه مجزا می شد. به این نوع برنامه نویسی وب فرم می گفتند ( و می گویند ) . اما خیلی زود چارچوب دات نت توسعه پیدا کرد و مایکروسافت اقدام به معرفی MVC نمود. که در تمامی زبان های مایکروسافت قابل پیاده سازی بوده و هست. در ASP.NET MVC انعطاف و قابلیت کنترل بسیار زیادی برای برنامه نویسان فراهم است چرا که در تکنولوژی WebForms در بیشتر مواقع برنامه نویسان از مجموعه ای از ابزارهای فراهم شده استفاده میکردند اما در MVC هیچگونه ابزار و واسطی که ماهیتاً همراه با محدودیت هستند وجود ندارد و برنامه نویسان کاملاً به صورت دستی اقدام به طراحی و پیاده سازی میکنند .
MVC یک معماری است نه یک تکنولوژی، بنابراین از ریسک آزاد است و در آینده مانند ASP.NET WebForms به تاریخ نخواهد پیوست . در حال حاضر شرکت طراحی وب سایت وانیا ، از آخرین نسخه معماری MVC در C# ASP.NET و موتور نمایش Razor که از سوی شرکت مایکروسافت که از قوی ترین ها در زمینه انواع علوم رایانه ای است، استفاده میکند. همچنین باعث افتخار است اعلام کنیم به عنوان اولین افرادی که در این حوزه اقدام به ارائه آموزش کردن مدیران ارشد شرکت وانیا می باشند. با کمی جستجو در گوگل متوجه خواهید شد عموماً کتاب های مدیران شرکت وانیا در حیطه ی برنامه نویسی اختصاصی وب سایت به زبان MVC.Net است که مورد توجه قرار گرفته و شاید جزو اولین کتابها نیز بتوانید به اموزشهایی که در سال های 77-79 منتشر شده است، دسترسی پیدا کنید.
معماری MVC در دهه 70 میلادی معرفی شد اما در آن زمان پیاده سازی برنامه های Stand Alone با استفاده از این معماری چندان مورد استقبال برنامه نویسان قرار نگرفت. اما با ظهور اینترنت و برنامه های مبتنی بر وب، این معماری شانس دوباره ای یافت. ASP.NET MVC فریم ورک مبتنی بر معماری MVC مایکروسافت میباشد که از دلایل محبوبیت این معماری نظام بخشیدن به پروژه های طراحی سایت میباشد. معمولاً به علت همکاری چندین تکنولوژی مختلف با هم در برنامه های مبتنی بر وب ساختار پروژه های بزرگ پیچیده میشوند و اعمال تغییرات و همچنین رفع خطا های پروژه مشکل و زمانبر میشوند که معماری MVC با جداسازی لایه های مختلف برنامه نویسی تا حد زیادی این مشکل را رفع کرده است. از دیگر مزایای این فریم ورک میتوان به کنترل کامل بر روی HTML نهایی، پشتیبانی از فریم ورک های گوناگون برای Unit Testing ، کنترل بر روی آدرس های URL و تعامل راحتتر با فریم ورک های javascript اشاره کرد.
همونطور که میدونید نمیشه یک قیمت قطعی برای یک پروژه برنامه نویسی اختصاصی وب سایت ارائه داد. چون یک وب سایت از اجزای خیلی زیادی تشکیل شده و هیچ دو سایتی شبیه هم نیستن. از طراحی گرافیکی و المان هایی که در طراحی به کار گرفته میشه، گرفته تا نوع آمارگیر وب سایت و نوع درج خبر و وع گالری و ... اما میشه یک قیمت حدودی اعلام کرد.
طراحی و برنامه نویسی وب سایت شرکتی : تماس بگیرید
طراحی و برنامه نویسی وب سایت خبری: تماس بگیرید
طراحی و برنامه نویسی وب سایت فروشگاهی: تماس بگیرید
طراحی و برنامه نویسی وب سایت رزرواسیون : تماس بگیرید
تعداد بازدید از این مقاله : 8271 مرتبه